naudotos_autodalys_internetu

RV Parts

Naudotų VAG grupės auto detalių parduotuvė
(Audi, Volkswagen, Škoda, Seat)

Ir MB „Autorobi“ autoservisas

Privatumo politika

Slapukai

1.Slapukas yra nedidelis tekstinis dokumentas su unikaliu identifikavimo numeriu, kuris yra perduodamas iš interneto svetainės į asmeninį kompiuterį, siekiant atskirti asmeninį kompiuterį, naršyklės tipą ir asmens veiklą internete. Unikalus numeris identifikuoja asmens naršyklę kiekvieną kartą, kai asmuo apsilanko svetainėje. Slapukai neleidžia įsiminti asmeninės informacijos (pvz., vardo, pavardės, adreso ir kt.). Svetainės naudoja slapukus, kad sudarytų pirkinių krepšelį, fiksuotų statistiką, pvz., svetainėje apsilankiusių žmonių skaičių ir srautą.

Pirkėjas gali bet kada išjungti slapukų naudojimą arba gauti įspėjamąjį pranešimą prieš įrašymą, tačiau dauguma svetainių tai gali neveikti. Pagal numatytuosius nustatymus dauguma interneto naršyklių automatiškai priima slapukus, tačiau juos galima pakeisti nustatymuose. Perskaitykite naršyklės instrukcijas arba sužinokite daugiau apie šias funkcijas. Jokie asmeniniai klientų duomenys nėra saugomi ir neperduodami trečiosioms šalims naudojant slapukus.

Bendrosios nuostatos

1. Pirkėjo asmens duomenų tvarkymą nustato Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai, reglamentuojantys tokių duomenų rinkimą bei šios Taisyklės. Pardavėjo atstovas vykdo Pirkėjo duomenų tvarkymą. Visos žemiau aprašytos sąlygos apibrėžia Sąlygas naudojantis rvparts.lt (toliau – Svetainė).

Asmens duomenų tvarkymas

1. Pirkėjas sutinka, kad jo savanoriškai registracijos formoje ar užsakymo Svetainėje metu pateikti asmens duomenys būtų tvarkomi šių Taisyklių nustatyta tvarka.

2. Pirkėjas turi teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir teisę reikalauti ištaisyti, užblokuoti ar ištrinti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis. Tokiu atveju turite susisiekti su Pardavėjo atstovu el. paštu info@rvparts.lt arba telefonu +37067120277. Pardavėjas, gavęs raštišką prašymą, privalo per protingą terminą įvykdyti Pirkėjo nurodymą.

3. Pirkėjas turi teisę reikalauti sunaikinti, ištrinti savo asmens duomenis arba sustabdyti tvarkymo veiksmus, jeigu jie tvarkomi pažeidžiant teisės aktų nuostatas.

4. Visi Svetainėje įvesti Kliento duomenys (Įmonės pavadinimas, Įmonės kodas, vardas, pavardė, adresas, kontaktinis telefono numeris, el. pašto adresas ir kita registracijos formoje nurodyta informacija) naudojami prekių ar paslaugų užsakymų apdorojimui. ir kitų sutartinių įsipareigojimų vykdymui. Pardavėjas įsipareigoja neatskleisti Kliento asmens duomenų tretiesiems asmenims, išskyrus Pardavėjo partnerius, teikiančius pristatymo ar kitas su Pirkėjo užsakymo įvykdymu susijusias paslaugas. Visais kitais atvejais Kliento asmens duomenys gali būti atskleidžiami tretiesiems asmenims tik Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka.

5. SVARBU! Pažymėdamas varnelę „Naujienlaiškio prenumerata“, Pirkėjas nurodo, kad sutinka gauti informaciją ir reklaminę medžiagą apie Paslaugas, Prekes iš Pardavėjo ir/ar registracijos formoje trečiosios šalies pasirinktos el. pašto adresas Pirkėjas turi teisę atsisakyti šios prenumeratos. Tokiu atveju privalo informuoti Pardavėjo atstovą el. paštu info@rvparts.lt arba telefonu +37067120277. Pardavėjas, gavęs prašymą, privalo per protingą terminą įvykdyti Pirkėjo nurodymą.

Remarketingas

Šiame puslapyje veikia Google Remarketingas, kuris renka elementarią informaciją apie vartotoją. Mūsų reklama rodoma skirtinguose puslapiuose naudojant Google bei trečiujų šalių paslaugas.

Taisyklių keitimas

1.Pardavėjas turi teisę visiškai arba iš dalies pakeisti Sąlygas pakeisdamas jas Svetainės Privatumo skiltyje.
2. Taisyklių pakeitimai ar pakeitimai įsigalioja nuo jų pakeitimo Svetainėje dienos.
3. Pirkėjas, nesutikdamas su naujais Taisyklių Papildymais ar pakeitimais, turi teisę reikalauti, kad Pardavėjas panaikintų asmens duomenis arba sustabdytų jų tvarkymo veiksmus.
4. Jei po Taisyklių papildymo ar pakeitimo Pirkėjas ir toliau naudojasi Svetainės paslaugomis, laikoma, kad Pirkėjas sutinka su nauja versija.